За нас

Общинска фирма “Обреди” ЕООД – Варна е в услуга на гражданите в най-щастливите  и най-тъжни за тях моменти.

Фирмата управлява Централен гробищен парк Варна, гробищен парк “Запад” /до с.Тополи/ и гробищните паркове в кварталите “Аспарухово”, “Кантара”, “Галата” и “Виница” и разполага с картотека на гробните места в тях.

Съгласно действащия Правилник за погребенията, само след като има Акт за смърт, издаден от служител на Община Варна на ул. „Андрей Сахаров“ 1- в Централен гробищен парк , може да се пристъпи към уреждане на погребението и тогава, ако болния е в болница, да бъде предаден на близките.

Тук се издават Актовете за всички събития, станали на територията на Община Варна. Траурните агенти на фирма “Обреди” са на разположение на близките денонощно, за да им помогнат максимално при уреждане изпращането на покойния в последния му земен път. В този трагичен момент те ще бъдат до Вас. Можете да се доверите на опита и коректността им.

В Бюрото за комплексни траурни услуги в Централен гробищен парк Варна можете да заявите абсолютно всички услуги, от които се нуждаете при уреждане погребението на Вашия близък, а ако пожелаете за Ваше удобство траурен агент на фирмата може да Ви посети в дома.

В “Обреди” ЕООД се обслужват всички религиозни общности в съответствие с техните обичаи.

Единствено фирма “Обреди” има сключен договор с “Евро-Атлантически Трансплант Алианс” – София относно донорство.

Comments are closed.